Door de getroffen maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan zijn concerten en andere evenementen geschrapt van de agenda. Voor de hele zomer zijn zeker alle evenementen afgezegd. Dat is heel erg balen voor alle feestgangers, maar het is juist ook enorm balen voor alle artiesten, bands en organisatoren. Toch moeten we in deze periode met zijn allen blijven doorzetten en toch proberen om positief te blijven. We hebben nu samen genoeg tijd om andere initiatieven te ondernemen en om concepten te bedenken en uit te werken. Gelukkig zijn er ook al de eerste initiatieven in het leven geroepen. Zelf probeer ik ook creatief mee te denken aan een mogelijke oplossing.

Heerlijk in de open lucht

Er zijn veel evenementen die in een overdekte ruimte worden georganiseerd, maar er zijn ook ontzettend veel evenementen die voor in de buitenlucht worden georganiseerd. In de buitenlucht is het ook meer mogelijk om voldoende afstand van elkaar te houden. Hoewel bij een evenement wel minder bezoekers aanwezig kunnen zijn, moet er toch wel iets mogelijk zijn voor kleinere groeperingen. Zo zou je bijvoorbeeld een buitenpodium kunnen huren voor een locatie die daar groot genoeg voor is. Daarbij moet je wel rekening houden met de verschillende richtlijnen en regels. Maar ik ben van mening dat een evenement wel degelijk mogelijk is voor een beperkte groep waarbij men genoeg afstand van elkaar houdt.

Denk ook aan de entertainers

Ook voor alle artiesten en bands is dit nu een lastige tijd. Alle geplande optredens zijn gecanceled en het is nog steeds niet zeker wanneer zij weer het podium op kunnen. Ook voor hen zou een buitenpodium een mogelijke oplossing kunnen zijn. Zo kunnen zij alsnog voor een selectieve kleine groep een show geven. Het optreden zouden ze ook kunnen filmen of livestreamen zodat de rest van hun publiek mee kan kijken. Op deze creatieve manier kun je in deze periode er toch nog het beste van maken. Toch blijft het anders dan normaal en zouden ze liever willen optreden voor een groot publiek. Hopelijk is dat binnenkort ook weer mogelijk.

Reparaties

Techniek kan wel eens stuk gaan. Dit is natuurlijk vervelend, maar gelukkig kan het in de meeste gevallen ook weer in elkaar gezet worden! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen wat betreft reparaties? Bekijk onze luxonos.nl voor meer informatie!