Afgelopen week ben ik naar een ontzettend leuk feest geweest dat werd gegeven door vrienden van mij. Er waren leuke mensen, goede muziek, iedereen zag er feestelijk uit en ook was er een mobiele bar gehuurd! Ik kon aan iedereen merken dat ze het een ontzettend leuke avond vonden, mede doordat er een mobiele cocktailbar was gehuurd. Hierdoor had het feest eigenlijk alle benodigdheden voor een geweldige avond. Zelf ben ik erg enthousiast over de mobiele bar en tot voor kort wist ik eigenlijk niet dat het zo makkelijk was om deze te huren. Er is een aantal voordelen aan het huren van een mobiele cocktailbar welke ik graag voor je opnoem! Zo kun je zelf bekijken wat je ervan vindt en misschien de overweging maken een mobiele bar voor jouw eigen feestje te huren!

Een mobiele bar voor jouw gasten

Als eerste is een mobiele bar natuurlijk ontzettend leuk en biedt het iets extra’s voor jouw gasten. Vaak kun je namelijk personeel erbij huren waardoor jouw gasten optimaal worden verzorgd, dat scheelt jou ook weer lopen! Daarbij heb ik gezien wat alle mogelijkheden zijn van een mobiele cocktailbar. Zo kun je bijvoorbeeld het thema van de bar aan laten sluiten op jouw feest, kun je zelf de verschillende smaken samenstellen en ook biedt het veel vermaak voor jouw gasten. Ik heb dit concept trouwens niet alleen teruggezien op feestjes van mijn vrienden, ook op zakelijke evenementen en congressen kan dit concept uitkomst bieden! Zo waarderen ook zakelijke relaties het enorm als je je best voor hen doet, misschien kun je dit eens afwegen voor de volgende bijeenkomst? Voordeel van een mobiele bar is dat jij de bar op elke gewenste plek neer kunt zetten, zo kan er dus altijd rekening gehouden worden met jouw specifieke situatie!

Een mobiele cocktailbar is gemakkelijk te huren

Vaak kun je een mobiele cocktailbar gewoon bij jouw woning of bedrijf laten bezorgen. Zo bespaar je jezelf de moeite om een bar op te halen en daarbij kunnen ook de dranken vaak worden bijgeleverd. Bij Shake It bijvoorbeeld kun je heel makkelijk voor een totaalconcept kiezen waarbij aan alles wordt gedacht. Ideaal toch? Nu ik dit meegemaakt heb op een feest van vrienden van mij zit ik eraan te denken om dit ook aan mijn eigen werkgever voor te stellen. Ik denk dat onze klanten en relaties het eerstvolgende feest enorm zullen waarderen op het moment dat ze gebruik kunnen maken van een mobiele bar. Natuurlijk kun je jouw evenement helemaal inrichten zoals jij dat wil, maar ik hoop dat je met bovenstaande tips een goed beeld heb gekregen van de mogelijkheden! Ga wel altijd in gesprek met de verhuurder, zo kan hij of zij jouw wensen aanhoren en ervoor zorgen dat jij een prachtig evenement neer kan zetten!