Wil jij deze zomer optimaal genieten van je tuin? Let dan goed op en lees hieronder onze leukste interieur tips voor in jouw tuin! Van meubels tot DIY-accessoires en van de mooiste planten tot de leukste gadgets!

Gadgets in je achtertuin

Tuin gashaard

Een gashaard in de tuin zorgt voor de optimale sfeer bij je zithoekje in de tuin. De gashaard zorgt ervoor dat je geen hout hoeft te verzamelen en dat het vuurtje niet zal gaan roken. Dit is zowel voor jezelf als voor je buren heel erg fijn. Geen stinkende kleren en de buren hoeven de ramen niet telkens te sluiten.

Robot grasmaaier

Geen zin of tijd om je eigen gazon te grasmaaien? Schaf dan een robot grasmaaier aan. De grasmaaier vindt zijn eigen weg en zorgt zo voor een mooi gemaaid gazonnetje. De grasmaaier moet de eerste keer alleen even juist ingesteld worden en zal dan zijn eigen weg vinden waardoor jij er geen omkijk meer naar hebt.

Meubel in je tuin

Voor in je tuin kan je verschillende meubels neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan de trendy steigerhouten banken of de hangstoelen. Daarnaast is er een nieuwe trend opkomend, de stijl van Regisseursstoelen. Een Regisseursstoel brengt een prachtige stijl met zich mee. Door de verschillende structuren en kleuren kan je helemaal naar smaakt jouw eigen Regisseursstoel uitkiezen.

Hangstoel

Een hangstoel in de tuin is gemaakt om even helemaal tot rust te komen! Kruip lekker in de zachte kussens en schommel rustig met een boek, film of serie! De hangstoel kan je overal neerzetten, wat ervoor zorgt dat de stoel nooit in de weg staat en makkelijk te verplaatsen is. De hangstoel is vaak ook te kopen als twee persoons stoel, waardoor je met z’n tweeën kan genieten!

DIY in de tuin

DIY staat voor “do it yourself” dit betekent dus dat je je eigen voorwerpen maakt en in elkaar knutselt. Hierbij kan je denken aan tafeltjes die je zelf maakt door middel van planken, hout of zelfs van staal. Je kan er helemaal je eigen stijl eraan geven. Je kan ook zelf kiezen voor een bepaalde afwerking. Wil je het een beetje speels en robuust? Schuur het hout dan je niet te veel op en maakt het niet te precies. Wil je juist dat het heel strak en netjes eruitziet? Schuur alles dan helemaal op, en zaag op de millimeter precies. Dit is soms lastig aangezien je hiervoor wel het juiste gereedschap voor nodig hebt.