Cadeaus uitzoeken is en blijft lastig. Elk jaar wil je met iets leuks komen en niet een cadeau geven wat standaard is of een ieder al geeft. Met deze tips kan je kiezen uit stijlvolle cadeau’s voor hem om het dit jaar extra bijzonder te maken.

Omdraaibare riem 

Een riem kopen is niet altijd een eenvoudige keuze. Je hebt namelijk verschillende lengtematen en verschillende kleuren. Een zwarte riem doet het altijd goed maar waarschijnlijk heeft de jarige job al een zwarte riem in zijn kast liggen. Met een omdraaibare riem heb je twee keuzes. Je kan de riem namelijk omdraaien zodat je de ene dag een zwarte riem heb en de andere dag bijvoorbeeld een cognac kleur riem. Deze riem is in meerdere kleuren verkrijgbaar en verschillende lengtematen. Is de riem te lang? Dan kan deze altijd nog eenvoudig een stuk worden ingekort. Door de gesp los te maken en stuk van de riem af te snijden, kan de riem op elke gewenste lengte worden gemaakt. Het is dan ook slim om bij voorbaat een iets langere riem te kopen omdat je hem dan altijd nog kan inkorten. 

Kleur op de enkels

Een stijlvolle man draagt geen standaard witte of zwarte sokken meer. De tijd van wit en zwart is voorbij. Echte modieuze mannen dragen kleurrijke sokken die opvallen! Stoere printjes en felle kleuren die niet alleen mooi zijn voor het oog maar ook nog eens lekker zitten. Met de meest uit eenlopende designs is er voor een ieder wel een passend printje. 

Een stoere strik

Niet alleen de sokken zijn tegenwoordig een felle kleurtjes verkrijgbaar. Ook de strikjes bij een net pak mogen tegenwoordig opvallen. Een stijlvol detail wanneer je een stoere strik hebt met een print erop. Een beetje opvallen mag want zeg nou zelf, een stijlvolle man mag ook een beetje opvallen. Door de strik te combineren met een zakdoek met dezelfde print geef jij jouw pak een coole en gedurfde uitstraling. Daarnaast zorgen de positieve reacties voor een betere sfeer. 

Sjaals met stijl

Om je outfit ook buiten de deur compleet te maken is een stijlvolle sjaal natuurlijk onmisbaar. Een stoere print of een elegante geblokte sjaal doet het altijd goed. Naast dat een sjaal je nek waar houdt is het vaak de finishing touch op je outfit. Gebreide sjaals met print of two tone kleuren combinatie zorgen ervoor dat ook buiten de deur kleuren op je outfit opvallen. Zo heb je een aantal cadeautips voor de moderne man om weer goed voor de dag te komen.