In dit artikel lees je precies op welke wijze je nou elke dag kunt genieten van een andere stropdas. Dit hoeft zeker niet alleen te zijn voor mensen die geld hebben. Ook de normale man kan gemakkelijk een garderobe maken waarbij je vrijwel elke dag van de week een andere stropdas kan dragen. Hoe je dit precies doet lees je natuurlijk in de volgende stukjes van dit artikel. Verder lees je ook over op welke manier je het beste kan shoppen voor stropdassen. Kortom, alles wat je moet weten om elke dag nieuwe stropdassen te dragen vind je in deze nieuwe blog.

 

Elke dag nieuwe stropdassen: hoe doe ik dit?

Het spreek misschien een beetje voor zich maar als je elke dag nieuwe stropdassen dragen wil moet je ook veel stropdassen in huis hebben. Belangrijk hierin is om te onthouden dat je zorgt dat de stropdassen behoorlijk van elkaar verschillen. Op deze manier valt het namelijk ook wat meer op. Ten tweede moet je kijken naar minder dure varianten als je het niet zo breed hebt. Dit hoeft helemaal niet te betekenen dat het ook minder van kwaliteit is. Wanneer je goed onderzoek doet naar welke merken of winkels goede kwaliteit producten leveren kun je zeer goedkoop kwaliteit aanschaffen. Zorg dat je minimaal 7 verschillende stropdassen hebt. Natuurlijk zitten er 7 dagen in de week dus je kan op deze manier elke dag een andere stropdas dragen. Probeer echter nog meer dan 7 stropdassen te kopen. Het kan namelijk ook een beetje saai zijn om elke week met dezelfde reeks stropdassen te gaan. Wanneer je er eentje of twee bijneemt kun je al snel veel meer combineren. Op deze manier lijkt het voor anderen zelfs zo dat je nooit hetzelfde twee keer draagt.

 

Waar koop je de alledaagse stropdas?

Wanneer je gaat kijken voor stropdassen zijn er natuurlijk heel veel verschillende aanbieders. Persoonlijk zou ik dan wel eerder gaan voor een speciaalzaak. Een winkel die van alles verkoopt heeft vaak te maken met een oppervlakkige kennis met betrekking tot stropdassen. Hou hier dus zeker rekening mee. Een alternatief is dat je kijkt naar online kledingzaken die zich specialiseren in formele kleding. hoewel de focus hierin ook vrij breed is kan een winkel met formele kleding wel beter advies geven over stropdassen dan een winkel die van alles verkoopt. Mijn stropdassen koop ik vrijwel altijd online en ik ben er tot nu toe altijd tevreden over geweest.